MMag

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Home Diverse aparate Aparat masaj electrostimulare Health Herald ST-688B


Aparat masaj electrostimulare Health Herald ST-688B
a se vedea imagine intreaga


Aparat masaj electrostimulare Health Herald ST-688B

Pret: 74,00 RON

Cod Produs: 118510
Doresc informatii suplimentare despre acest produs


Aparat masaj electrostimulare Health Herald ST-688B
Acest echipament utilizeaza in scopuri terapeutice un curent bipolar cu impulsuri rectangulare care permite:
- stimularea tonica si reabilitativa
- tratamentul in cazul sindroamelor dureroase (algii)
- masaj
- electropunctura
- 8 tipuri de terapii;
- frecventa: 2Hz - 150Hz;
- dimensiuni: 153 x 70 x 28 mm;
- alimentare: 3 baterii de tip R3, neincluse, sau de la alimentatorul pentru 220V
Aparatul de masaj prin electrostimulare este recomandat in numeroase afectiuni: poliartrita reumatoida, osteoartrita, dureri de spate, dureri menstruale, dureri cauzate de munca, leziuni ale nervilor periferici, zona zoster, dureri de cap si migrene, leziuni sportive, sciatica, dureri postoperatorii, dureri musculare, dureri de gat si multe alte afectiuni.
Ecranul LCD afiseaza o diagrama schematica a corpului uman si indica punctele de acupunctura pentru amplasarea corecta a placutelor de electrozi pentru a obtine cele mai bune rezultate.
Aparatul are un ecran LCD generos, 8 moduri de masaj, timer, 15 setari de intensitate. Functioneaza atat cu baterii, cat si prin alimentarea de la rete 220V, prin alimentator(ALIMENTATORUL NU ESTE INCLUS)
Curentul bipolar cu impulsuri rectangulare are avantajul de a reduce riscul de aparitie a arsurilor si este foarte bine tolerat, permitand efectuarea tratamentelor fara durere.
Aparatul este usor de setat datorita tastelor de control si programelor memorate, caracterizate prin parametrii presetati.
Durerile musculare, hipotonia, aspectul inestetic precum celulita, amiotrofia, tonifierea, tratamentul contuziilor, contracturile musculare si alte boli pot fi tratate cu ajutorul acestui aparat, un echipament eficient si sigur deoarece este deservit si controlat de catre un microprocesor.
Practic aparatul este un generator de curent bipolar cu impulsuri rectangulare, destinat utilizarii de scurta durata la domiciliul pacientului pentru fortifierea si reabilitarea musculara si pentru tratamentul sindroamelor dureroase, avand un efect analgezic.
Aparatul de electroterapie este destinat utilizarii la domiciliul pacientului. Aplicarea curentilor terapeutici trebuie prescrisa dupa o diagnosticare atenta a bolii, dupa stabilirea tipului si stadiului bolii.
Avantajul principal al utilizarii curentului bipolar terapeutic este eliminarea efectelor electrolitice nedorite, datorita bipolaritatii simetrice a undelor aplicate exista o reducere a riscului de ardere si o buna tolerabilitate.
Prin utilizarea curentului bipolar rectangular sunt stimulati muschii normal inervati si este prevenita amiotrofia (atrofia musculara) si rigidizarea musculara. Prin utilizarea programelor pentru sport este posibila stimularea echilibrata a muschilor agonisti si antagonisti ai aceeasi articulatii.
In tratamentele estetice este posibila utilizarea proprietatilor curentului pentru a stimula vasodilatatia, drenajul limfatic si a reface microcirculatia, dar si pentru tonifierea cu mare precizie a unor zone musculare prin modelarea selectiva a zonei dorite.
Aparatul are si posibilitatea reabilitarii in tratamentul microtraumelor la nivel muscular, cum ar fi contractura musculara si entorsele.
Electrostimularea este o tehnica care produce o modificare a potentialului celulelor stimulate (nervoase sau musculare) de catre curentul electric.
Pachetul contine: aparatul de fizioterapie, cablu de alimentare prin USB, 2 cabluri pentru plasturi, 2 seturi de plasturi, alimentator 220V.

Disponibilitate

De obicei se expediaza in :

24h.gif


Comentariiile clientului:

Nu sunt comentarii la acest produs.
Va rugam sa va logati pentru a scrie un comentariu.


Mai multe categorii


Amplificatoare pentru TV cablu

Amplificatoare pentru TV cablu (9)


Etichete, imprimante pentru etichete

Etichete, imprimante pentru etichete (80)


Cosul de cumparaturi
Cosul DVS. este gol

   

La preturile afisate, se adauga doar taxele de transport pe care le gasiti in "Taxe de transport" Pentru a comanda din acest magazin, este necesara crearea unui cont.

Autentificare