MMag

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Home Cum comand?

Cum comand?

Email Imprimare PDF
Comanda online:

Inainte de a face o comanda, va rugam sa cititi rubrica "Termeni si conditii",  "Conditiile de garantie" si ''Taxe de Tansport'', apoi sa va asigurati ca datele pe care le-ati trecut in datele clientului la inregistrare, sunt valabile si corecte.
Alegeti produsele dorite, selectati cantitatea dorita, apoi dati click pe butonul "adauga in cos".
Pentru a vizualiza cosul de cumparaturi, dati click pe butonul "Afiseaza cosul", aflat in partea de sus, stanga a paginii.
Pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "IESIRE". In urmatorul pas, puteti sa adaugati detalii legate de comanda, cum ar fi metoda de livrare, preferinta unei culori la un anume produs, etc.. Bifati " Sunt de acord cu termenii serviciului", dar numai dupa ce le-ati citit. Daca sunteti de acord cu termenii si conditiile, dati click pe butonul "Confirma comanda". Dupa acest pas, comanda dumneavoastra este finalizata. Veti primi un e-mail la adresa din comanda, acest e-mail este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc sau ca putem onora cererea dvs. Acest e-mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un angajat.

Comanda telefonica:

Pentru a face o comanda telefonic, apelati numarul de telefon afisat in sectiunea "Contact'. Nu este necesar sa aveti cont de utilizator pentru a comanda telefonic.

 Taxele de expediere vor fi suportate in totalitate de catre client. 

Stimati clienti, din cauza volumului mare de comenzi, vor fi

intarzieri la livrari de aprox. 2 zile lucratoare. Veti fi

contactati pentru confirmarea livrarii in cel mai scurt timp

posibil. Vmultumim pentru intelegere!


Ultima actualizare în Luni, 07 Ianuarie 2019 08:42