MMag

  • Măreşte caracterele
  • Dimensiune normală caractere
  • Micşorează caracterele
Home Cum comand?

Cum comand?

Email Imprimare PDF
Comanda online:

Inainte de a face o comanda, va rugam sa cititi rubrica "Termeni si conditii",  "Conditiile de garantie" si ''Taxe de Tansport'', apoi sa va asigurati ca datele pe care le-ati trecut in datele clientului la inregistrare, sunt valabile si corecte.
Alegeti produsele dorite, selectati cantitatea dorita, apoi dati click pe butonul "adauga in cos".
Pentru a vizualiza cosul de cumparaturi, dati click pe butonul "Afiseaza cosul", aflat in partea de sus, stanga a paginii.
Pentru a trimite comanda, dati click pe butonul "IESIRE". In urmatorul pas, puteti sa adaugati detalii legate de comanda, cum ar fi metoda de livrare, preferinta unei culori la un anume produs, etc.. Bifati " Sunt de acord cu termenii serviciului", dar numai dupa ce le-ati citit. Daca sunteti de acord cu termenii si conditiile, dati click pe butonul "Confirma comanda". Dupa acest pas, comanda dumneavoastra este finalizata. Veti primi un e-mail la adresa din comanda, acest e-mail este generat automat si nu este confirmarea ca produsele sunt pe stoc sau ca putem onora cererea dvs. Acest e-mail este informativ si nu creeaza obligatii contractuale. Veti fi contactat in cel mai scurt timp de catre un angajat.

Comanda telefonica:

Pentru a face o comanda telefonic, apelati numarul de telefon afisat in sectiunea "Contact'. Nu este necesar sa aveti cont de utilizator pentru a comanda telefonic.

 Taxele de expediere vor fi suportate in totalitate de catre client. 

 

Stimati clienti, comenzile efectuate din data de 10

oct. 2018 pana in 14 oct. 2018 vor fi

procesate si livrate incepand cu data de 15

oct. 2018.


Ultima actualizare în Marţi, 09 Octombrie 2018 08:50